30. maj 2017, Frederiksberg

Årets Finans­virksomhed 2017

Arrangementet er afholdt

Kom og bliv inspireret af en række højaktuelle indlæg fra tunge profiler, når FinansWatch i samarbejde med EY hylder de mest veldrevne finansvirksomheder.

Tilmeld

Årets Finans­virksomhed 2017

Konference & kåringer den 30. maj 2017

For andet år i træk afholder FinansWatch i samarbejde med EY Årets Finansvirksomhed og retter fokus på de mest veldrevne virksomheder i finanssektoren.

Med en række kåringer hylder vi de virksomheder, der kan fremvise de bedste nøgletal. Vi kårer desuden vinderen af FinansWatch' læserpris, der uddeles af FinansWatch' læsere til en person, der står bag en ekstraordinær indsats i årets løb. Det sker på en endagskonference, hvor der forud for selve kåringerne vil være en række inspirerende oplægsholdere fra forskellige dele af finanssektoren krydret med internationale talere. De sætter fokus på aktuelle forhold og faktorer, der på hver sin måde påvirker finansvirksomhedernes nøgletal og resultater.

Nominerede virksomheder

Nominerede virksomheder deltager gratis med maksimalt 3 personer. Tilmelding som normalt, blot refunderes deltagergebyret i tilfælde af nominering.

Det får du til arrangementet

  • Inspiration fra topaktuelle talere om forhold, der påvirker finansvirksomheders performance
  • Kåring af de dygtigste finansvirksomheder baseret på deres nøgletal
  • Uddeling af FinansWatch' læserpris
  • Mulighed for at netværke med kollegaer i branchen

Partnere

Talere

Michael Dithmer

Michael Dithmer

Departementschef, Erhvervsministeriet

Juha Christensen

Juha Christensen

Founder & Chairman, Cogniance

Lone Fønss Schrøder

Lone Fønss Schrøder

Bestyrelsesformand, Saxo Bank

Per Klitgård

Per Klitgård

Administrerende direktør, Danica Pension

Julie Galbo

Julie Galbo

Chief Risk Officer, Nordea Bank AB

Lars Rhod Søndergaard

Lars Rhod Søndergaard

Partner - Head of Financial Services, EY Denmark

Program

Ankomst og registrering

Frokost

Åbning af konferencen

Adm. direktør & chefredaktør Anders Heering, Watch Medier

Introduktion

Moderator: redaktør, journalist David Bentow, FinansWatch

Derfor skal vi have verdens bedste finansielle sektor

Departementschef Michael Dithmer, Erhvervsministeriet

Pause

Hvordan vinder du digitaliseringskapløbet?

Founder & Chairman Juha Christensen, Cogniance

Juha is a serial entrepreneur with a remarkable track record. The driving force behind some of the largest successes in the mobile industry, he is now nurturing his passion for democratizing entrepreneurship. He passionately believes that every great idea deserves success - this led him to founding Cogniance. The 600 team members there are dedicated to helping both entrepreneurs and established companies nurture, fund and scale great ideas into large successes.

Juha’s chairman and board roles include companies like Bang & Olufsen, Netcompany, CloudMade, Cogniance, Brandworkz, Buttonwood Financial and The Pad. Juha was previously founder of Symbian and senior executive at Microsoft and Macromedia. He played a defining role in growing and selling over a dozen companies, including CloudMade, Symphony Teleca, Trolltech, Unwire, Pelican Imaging and VirtualLogix.

Teknologi & kultur er afgørende succesfaktorer i den digitale transformation af den finansielle sektor – kunden er den sikre vinder

Bestyrelsesformand Lone Fønss Schrøder

Lone Fønss Schrøder er fintech- og bestyrelsesekspert - bestyrelsesformand for Saxo Bank, Senior Advisor i Credit Suisse, bestyrelsesmedlem for Ikea og Volvo samt co-founder af bl.a. FinTech virksomheden CashWorks. Hun arbejder tæt sammen med disrupters fra Skype og Tradeshift og er gennem Saxo Bank, Volvo og Tradeshift tæt på verdens største marked: Kinas digitale transformation.

Pause

Sådan gør vi pension og den finansielle sektor relevant for danskerne

Administrerende direktør Per Klitgård, Danica Pension

Per Klitgård har siden 2011 været adm. direktør i Danica Pension. Fra 2004-2011 var han adm. direktør i SEB Pension, og før det var han fra 1998 koncerndirektør i Codan. Per Klitgård er uddannet aktuar (cand.act.) fra Københavns Universitet i 1984 og siden har taget lederuddannelser ved både IMD og Harvard.

Hvordan kan håndtering af risici øge bankers performance?

Chief Risk Officer Julie Galbo, Nordea Bank AB

Julie Galbo er medlem af den øverste ledelse i Nordea Bank AB og har senest stået i spidsen for den netop gennemførte ændring i Nordeas juridiske struktur. Julie har tidligere været vicedirektør i Finanstilsynet og kontorchef i Erhvervs- og Vækstministeriet. Hun er cand. jur. og har en lederuddannelse fra Insead.

Pause

Årets finansvirksomhed – analysen bag årets kåringer

Partner - Head of Financial Services Lars Rhod Søndergaard, EY Denmark

Lars Rhod Søndergaard er ansvarlig for EY’s samlede revision og rådgivning af finansielle virksomheder i Danmark. Han er certificeret af Finanstilsynet som revisor for både kreditinstitutter og forsikrings- og pensionsvirksomheder. Han har mere end 25 års erfaring med revision og rådgivning af finansielle virksomheder, og har været udstationeret i London og Schweiz. Lars er formand for FSR – danske revisorers udvalg for finansielle virksomheder og bestyrelsesmedlem i Finansforeningen.

Prisoverrækkelse

Reception

Tidligere arrangementer

Tidligere vinder

En række aktuelle oplæg gik forud for kåringen af årets finansvirksomheder 2016 i EYs lokaler i København.

Tidligere vinder

Seniorpartner hos konsulentvirksomheden Oliver Wyman gav tilhørerne sit syn på udfordringerne i den finansielle sektor.

Tidligere vinder

Mellem sessionerne var der mulighed for uformel dialog med kollegaerne i branchen.

Tidligere vinder

En af dagens helt store vindere var Rønde Sparekasse, som fik ikke mindre end tre priser med hjem. Det var direktør Ole Bonde, som tog imod priserne.

Tidligere vinder

Ringkjøbing Landbobank vandt også tre priser blandt de mellemstore og store banker, og her var det adm. direktør John Fisker, som repræsenterede banken.

Tidligere vinder

FinansWatch’ læserpris gik til den nyudnævnte direktør for Finanstilsynet, Jesper Berg.

Pris

For FW Insight-
abonnenter

0 kr
 

For nominerede virksomheder (maks 3 gratis billetter)

0 kr
 

For FinansWatch-
abonnenter

895 kr
+ moms 

Uden
abonnement

1195 kr
+ moms 

OBS: Tilmelding er bindende. Der vil være et no-show fee for ikke betalende tilmeldte på 500 kr. Hvis du vil undgå dette, kan du sende en kollega, hvis du bliver forhindret. Giv os blot besked om dette.

Tilmelding

Se priserne for deltagelse ovenfor.

Kontakt Rikke Ryge Casper på tlf. 41951429 eller Mette Grydehøj Post på tlf. 28305445 eller send en email til info@relevent.dk.
Eller brug formularen nedenfor.

Sted

EY - Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg

Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg

FW Insight

Insight er FinansWatchs videntilbud, der ved siden af vores løbende nyhedsdækning tilbyder fordybelse og ny indsigt på en række centrale områder i den danske finanssektor. Som FW Insight-abonnent modtager din virksomhed vores fire store rapporter/målinger, herunder særkørsler på egen virksomhed, gratis billetter til vores arrangementer, resultater af surveys m.m.

Vil du høre mere om FW Insight?

Kontakt salgsafdelingen på tlf. 70 77 74 49 eller send en mail til finanswatch@infowatch.dk eller læs vores FAQ.